Registered Facilities
/Groups
Area name |
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Practitioner |
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Hands-on Experiences |
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Accommodation |
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Meals |
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See all experiences
Miso making experience
detail
Experience category |
Rural Area-Specific Experiences |
Period |
February |
Number of participants |
About 10 people |
Fee |
¥1,000-1,500 |
Experience content |
Miso making is popular every year. Both koji and soybeans are cultivated either locally or at a nearby town. You can take the handmade miso back with you. |
Making konnyaku
detail
Experience category |
Culinary Experiences |
Period |
January |
Mochi-making experience
detail
Experience category |
Rural Area-Specific Experiences |
Period |
December |
Number of participants |
Up to 10 people |
Fee |
¥1,000-1,500 |
Experience content |
Make mochi cakes using local glutinous rice and experience the whole process of pounding the mochi, which you take back with you. |
- #1
- ご利用に関しては事前に予約が必要です。
- #2
- 普通の民家ですので、寝間着や洗面具などのアメニティ用品はございません。
各自ご準備ください。
- #3
- 体験メニューは各家庭ごとの独自メニューで対応します。
内容・体験時間等により料金が異なりますので直接ご確認ください。
- #4
- 受入家庭は親戚を迎える気持ちで接します。旅館や民宿とは違うことをご理解いただき、
田舎の親戚に帰ってきたようなリラックスした気持ちで、
普段着のままの田舎のおもてなしをお楽しみください。
- #5
- 原則、食事の提供はお客様との共同調理となります。
しまねのおいしい田舎料理を調理段階からお楽しみください。
- #6
- 携帯電話がつながりにくい地域がありますので、受入家庭に事前にご確認ください。